Miljø- og Fødevareministeriet sælger Tranum Klit Camping

01-02-2018

Sandmosevej 525, 9460 Brovst

Campingpladsen på ca. 13. ha. er beliggende i det naturskønne område mellem Tranum og Ejstrup Strand med klitplantager og stisystem direkte til stranden og Vesterhavet.

Campingpladsen er normeret til 230 pladser og er skovbevokset, hvilket giver gode læforhold og en hyggelig atmosfære. Pladsen har et meget stort areal i forhold til de etablerede enheder, hvilket betyder god afstand og beplantning mellem de enkelte enheder.

Pladsen har en informationsbygning med reception, butik/kiosk, lagerrum, kontorer, to ekstra værelser, opholdsrum med brændeovn og udgang til lukket gårdhave, ældre badeværelse med håndbrus, elementkøkken samt garage/værksted.

Endvidere er der på pladsen to toiletbygninger, hvoraf den ene er af nyere dato i god stand med bade/vaske og toiletfaciliteter til herrer, damer og handicappede. Desuden vaskerum og fælles køkken med kogeplader. Den anden toiletbygning er af ældre dato, men velholdt med opdelte toilet- og badefaciliteter til herrer og damer samt handicaptoilet.

 

På pladsen er der 10 standardhytter med 4-5 sovepladser, lille tekøkken og egen lille terrasse samt to luksushytter med 6 sovepladser, eget køkken samt eget toilet med bad.

Desuden lejrchefbolig med eternittag samt trævinduer. Her er entré, spisekøkken, ældre bryggers, soveværelse, stor stue, forgang, gæstetoilet, badeværelse med bruseniche og to værelser samt uudnyttet loftsrum. I forbindelse med boligen er der fællesrum/gildestue med bar, toilet, depotrum, lagerrum samt fyrrum med Baxi kombifyr.

Der er faciliteter og aktiviteter i form af minigolfbane, legeplads, petanquebane og bålplads.

Der må påregnes en mindre udgift i forbindelse med indretning af hytter, før disse er klar til udlejning igen. Hertil kommer udgifter til diverse redskaber til pleje og græsslåning af området samt almindelig ”forårsklargøring” af pladsen m.v..

Pladsen sælges uden inventar. Dog vil en ny ejer eventuelt kunne få mulighed for at købe inventar af den tidligere forpagter af pladsen.

 

Ejendommen sælges kontant uden inventar, og den skønnede kontantværdi er ca. 2.173.000kr.

Campingpladsen vil kunne besigtiges fredag d. 9. februar 2018 kl. 13-15.

 

Ubetinget tilbud på køb afgives på særlig tilbudsblanket og sendes til Naturstyrelsen, Vendsyssel, Sct. Laurentiivej 148, 9990 Skagen. Se salgsmaterialet andet sted på denne side. Yderligere oplysninger om ejendommen kan rekvireres skriftligt på .Salgsmaterialet kan også downloades fra http://naturstyrelsen.dk/drift-og-pleje/salg-og-udleje/huse-til-salg/

Tilbud skal sendes til Naturstyrelsen i lukket kuvert mærket “Tilbud på Tranum Klit Camping” og være på ovennævnte adresse senest fredag d. 9. marts 2018 kl. 12.00. Rettidigt indkomne tilbud vil blive åbnet på Naturstyrelsens adresse efter fristens udløb. Tilbudsgivere har adgang til at overvære åbningen.

 

TILBUDSBLANKET - Tranum Klit Camping.pdf

Cirkulære om salg af statens faste ejendomme.pdf, Tingbogsattest.pdf, BBR trukket januar 2018.pdf

22771 - Energimærke for Forpagterbolig Tranum Klit Camping Jørgen Iversens Vej 7 9460 Brovst.pdf, 22771 - Energimærke for Reception Butik og Beboelse på Tranum Klit Camping Sandmosevej 525 9460 Brovst.pdf

Ejendomsrids - Tranum Klit Camping.pdf, Vurderingsrapport Tranum Klit Camping fra EDC Blokhus.pdf, Vurdering Tranum Klit Camping med underskrift fra Villadsen Ejendomshandel ApS.pdf, Uddrag af Årsrapport 2016, Revisor Team Nord.pdf

 

Billeder: Bestyrerbolig.jpg, DSC_0237.JPG, DSC_0240.JPG, Facade informationsbygning.jpg, Hoppepude og petangue.jpg, Sm+Ñ hytter.jpg, Toiletbygning nyere.jpg, Toiletbygning.jpg

 

Svar på spørgsmål stillet i udbudsprocessen, (dokumentet bliver løbende opdateret, seneste opdatering den 19. februar 2018): Svar på spørgsmål stillet i udbudsprocessen, Tranum Klit Camping.pdf