Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Indvielse af bisonernes skov - følg med på TV2Bornholm

08-06-2012

Lørdag den 9. juni sker den officielle indvielse af bisonhegningen i Almindingen. For dyrenes skyld er indvielsen i selve området et lukket VIP-arrangement - kun for særligt inviterede.

Følg med live på TV2-Bornholm
Alle interesserede kan alligevel følge med, når bisonerne får adgang til den store indhegning. TV2-Bornholm transmitterer nemlig direkte fra begivenheden - så tænd for tv'et og se det hele ske.
Ca. kl. 13.45 vil de 7 bisoner, der nu går i en lille udslusnings-indheging, få adgang til hele den 200 ha store hegning. Her skal flokken leve fremover og bidrage til områdets naturpleje.

For at dyrene kan få ro til at finde sig til rette i området, vil hegningen være lukket for offentligheden den kommende tid. Vi regner dog med at Chr. X Vej vil blive åbnet allerede i løbet af juni måned, så skovens gæster kan passere gennem bison-området. Chr. X Vej er blevet forsynet med færiste, således at det til den tid vil være muligt at køre gennem området i bil. Øvrige skovveje og stier vil blive åbnet efterhånden, som vi vurderer, at dyrene er klar til den forstyrrelse, det medfører i området.

Få mere information om bisonerne her på hjemmesiden - eller på NaturBornholm, hvor bison-projektet er integreret i udstillingen med masser af information om de europæiske bisoner og projektet.

Bisonerne i Almindingen. Foto: Naturstyrelsen

Links om bisonerne

Læs folderen:
Bisonerne i Almindingen

Billedgalleri

Bison Bornholm på TV 2/Bornholm


Kontakt

Skovfoged John Orbitt
Naturstyrelsen
Ekkodalsvejen 2
3720 Aakirkeby
E-mail:
Tlf.: 72 54 31 36