På sommerferie i naturen

Cykelferie

På cykelferie

Vi har lavet et forslag til en cykelferie for hele familien. Her får I mulighed for at nyde den danske natur, bade, spise mad over bål og fiske.

Udinaturen

Ture og arrangementer i naturen

Tag på snobrødstur i Blokhus, sejl med på makrelsafari i Nordsøen, eller læg vejen forbi Honningdagen ved Nørskovgård.

Shelter

Overnat i naturen

Naturen byder på mange overnatningsmuligheder. Prøv f.eks. en primitiv overnatningsplads, en lejrplads eller et af de mange frie teltningsområder.

Myg - CB

Myggenes festmåltid

Sæsonen for myggestik er fra maj til august. Få gode råd til, hvordan du undgår myggestik.

Kajak - CB

Svale naturoplevelser

Når sommeren er varm og solen skinner, kan man have brug for lidt svale og skygge.  Naturen er det perfekte sted at finde en kølig oplevelse.

Pas på dyrene til Sankthans

Dyrene kan være udsatte, når Sankthansbålet tændes. Hvis man tager sine forholdsregler, kan man let forhindre, at nogen dyr kommer til skade.

Skovflåter

Sommer er højsæson for skovflåter. Læs mere om skovflåten, og få tips til, hvordan du undgår flåter, og hvordan du fjerner dem fra kroppen igen, hvis du er blevet bidt.

Aktiv sommer

Har du lyst til en aktiv sommerferie, byder naturen på et væld af muligheder. På udinaturen-kortet, kan du finde aktivitetsmuligheder nær dig.

Frokost i det grønne

Det er dejligt med frokost i naturen. På naturstyrelsens arealer er der mange muligheder for at spise sin medbragte mad.

Find madpakkehuse, drikkevandsposter og toiletter på udinaturen.dk