Skovhjælper Klippely - hvem er vi ?

Kenneth Low
Kenneth Low
- årgang 1960
- ansat i Naturstyrelsen september 1986
Kenneth får hverdagen til at fungere og leder på sin stille og rolige facon skovhjælperprojektet på Klippely. Han er oprindelig uddannet mekaniker og har desuden en baggrund som skovarbejder. Kenneth er familiemenneske og kan lide at tage på campingferie.

Jesper Kaufmann

Jesper Kaufmann
- årgang 1980
- ansat i Naturstyrelsen marts 2007

Jesper afløser Kenneth, når denne har ferie, eller skal til møder. Han er uddannet skovarbejder og arbejder til daglig i Naturstyrelsen som naturvejleder. Jesper er naturmenneske, men med to små børn er det familien, der sluger det meste af fritiden.

Martin Henriksen

Martin Henriksen
- årgang 1981
- ansat som skovhjælper april 2009

Martins speciale er at lave brænde, han er vandretursfolder-ansvarlig og servicerer gerne turisterne og snakker med dem. Han har være på kursus i at bygge bålhytter og kan lide at lave meget forskelligt arbejde. I fritiden vil han gerne 'knalde brikker' og spille lidt computer. Hjemme er det hans søster, der laver maden, men så vasker Martin til gengæld op.

Svend-Erik Andersen

Svend-Erik Andersen
- årgang 1962
- ansat som skovhjælper april 2009

Svend-Erik passer med stor iver alle græsarealerne i området, river gårdspladsen på skovridergården hver fredag og er nu også postkasse-ansvarlig. I fritiden hjælper han med at skære brænde med rundsav eller gå til travløb. Han er ofte sammen med sin kæreste eller besøger sin mor på plejehjemmet.

Rasmus Reimar Kruse

Rasmus Reimar Kruse
- årgang 1988
- ansat som skovhjælper august 2010

Rasmus kan ikke lide at sidde ned, og han går hele tiden foran, når der skal laves noget. Han er fyrmester på Klippelys pillefyr, og  står for værkstedsoprydningen og tager også gerne fat med kratrydderen. I fritiden laver han ofte mad sammen med Tommy, han kan lide at hygge og besøger ofte sin far og mor.

Kenneth Christian Esbersen

Kenneth Christian Esbersen
- årgang 1977
- ansat som skovhjælper november 2009

Kenneth kløver brænde og brænder ukrudt, men er i øvrig med på alle mulige småopgaver, ligesom han også gerne gør rent. I fritiden går han i byen og kigger på damer. Kenneth spiser også kager, hører musik og tager på charterferie sydpå.

Tommy Christian Espersen

Tommy Christian Espersen
- årgang 1978
- ansat som skovhjælper november 2010

Tommy går stille og roligt i gang med alle småopgaver, flækker brænde og rydder krat. Når han har fri, går han til madlavning, hygger sig og spiller computerspil.

Mathias Jensen

Mathias Jensen
-årgang 1991
-ansat som skovhjælper juni 2012

Mathias er stort set god til alt arbejde - rigtig god er han til at kratrydde. Også støvsugning kan han lide, men han vil nu alligevel helst arbejde ude. I sin fritid ser Mathias gode film i TV og kører markræs på sin fars mark. Han er også glad for at køre på  knallert, og det gør han hver dag til arbejde.