Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Regler for færdsel

Færdsel sker på eget ansvar i henhold til reglerne i færdselsloven og naturbeskyttelses­loven. Tag hensyn til de øvrige brugere, så alle kan nyde deres tur. Du må som udgangspunkt færdes overalt på Naturstyrelsens arealer – også om natten. Dog er der ikke adgang til de frahegnede arealer.

Langt de fleste aktiviteter på flyvestationen kræver ikke tilladelse. Det gælder f.eks. en gå- eller cykeltur, ekskursioner med skoleklasser eller børnefødselsdage. Større organiserede arrangementer kræver dog tilladelse fra Naturstyrelsen. Det gælder f.eks. hvis de er erhvervsmæssige eller har mærkbar indflydelse på andre gæsters oplevelser af naturen, områdets dyr og planter eller driften af området. Det kan for eksempel være cykelløb, hvor der konkurreres på tid eller placering.

Motoriseret kørsel: Ikke tilladt uden Naturstyrelsens tilladelse.

Ridning: Kun tilladt på det afmærkede ridespor af hensyn til de øvrige besøgende og for at undgå hestepærer på asfalten af hensyn til andre brugere.

Hunde: Skal føres i snor af hensyn til dyrelivet og de andre besøgende. I hundefolden er det tilladt at lufte hund uden snor, men hunden skal være under fuld kontrol. Hundeluftning er ikke tilladt i dyreindhegninger.

Hundetræning: Organiseret hundetræning er ikke tilladt, da det erfaringsmæssigt giver konflikter med andre brugere eller naboer.

Asfaltaktiviteter: Cykling, rulleskøjteløb, rulleski, landsejlads og løb er tilladt.

Modelfly og droner: Det er som udgangspunkt tilladt at flyve med droner og modelfly på hele Naturstyrelsens areal, men trafikstyrelsens regler herfor skal overholdes. Læs mere om dette på www.droneregler.dk, hvor det bl.a. fremgår at der ikke må flyves tættere på beboelse end 150 meter. Modelflyvning med        brændstofmotor kræver Naturstyrelsens tilladelse.

Flyvning: Hangar 2 projektet har en aftale om, at de må flyve fra græsbanen i op til 100 operationer pr. måned. Flyvning i øvrigt aftales konkret med Naturstyrelsen.

Paragliding: Tilladt efter aftale med Naturstyrelsen

Bål og grill: Det er ikke tilladt med åben ild og grill. Naturstyrelsen arbejder på at få etableret bålpladser.

Overnatning: Det er ikke tilladt med lejrslagning. Naturstyrelsen arbejder på at etablere teltpladser.

Fjernstyret bil: Det er tilladt at køre med fjernstyret bil, såfremt den er batteridreven.

Fiskeri: Det er tilladt at fiske i Bringe Mose ved erhvervelse af gyldigt fisketegn.

 

Spørgsmål om brug og leje af området i øvrigt kan rettes til Naturstyrelsen Østsjælland,

Du kan booke dele af flyvestationen til et arrangement her.