Mød medarbejderne

En naturcenterleder og en medhjælp er den faste stab

Med helt fra starten

Mit navn er Kari hald og jeg er leder af Avnø Naturcenter.

Da jeg blev ansat 1. maj 2004, stod naturcenteret stort og tomt og der skulle fyldes inventar og aktiviteter i det. Nu har området og naturcenteret ca. 40.000 besøgende om året, hvoraf de ca. 4.000 kommer i Naturskolen og er i naturen med en naturvejleder. Dejligt at mærke, når ens arbejde giver resultater og mening!

Jeg brænder for naturen - selvfølgelig! Men især er jeg optaget af mødet mellem mennesket og naturen. Hvad sker der indeni os i mødet med den høje himmel, duftene, lydene, dyr og planter? Det syntes jeg er interessant!

Og så holder jeg af at ride min hest og dyrke haven derhjemme.

 

Avnøs mest ordentlige medarbejder

Mit navn er Pia I.T. Jakobsen og jeg er kombineret pedel og naturvejleder på Avnø Naturcenter.

Siden min start på Avnø d. 15. marts 2016 har jeg været solgt til brede vidder og højt til loftet! Jeg elsker at få ”klaveret til at spille” og mine forskelligartede arbejdsopgaver, som spænder fra alt i mellem at gøre rent og formidle! Jeg sætter en stor ære i at give vores besøgende det bedst mulige ophold, på alle måder.

Jeg brænder for at undersøge naturens finurligheder – at gå på opdagelse sammen både børn og voksne. Her under har jeg et stort ønske om at sige ”velkommen ind i ud – kom og oplev naturen” if. til det friluftliv, fysiske aktivitet og den ro som naturen byder på, med al den hensynstagen dette må befordre.

I min fritid er jeg familiemenneske med stort F! Desuden holder jeg at være fysisk aktiv i naturen, vinterbade, ro kajak og dyrke min have.