Indkøb af granitsten til kystbeskyttelse

17-12-2019

Tilbudsfrist 6. januar 2020, kl. 12:00

Nærværende udbud vedrører en rammeaftale om levering af granitsten til kystbeskyttelse langs den jyske vestkyst. Stenene skal leveres til lager på havne i Thyborøn, Hvide Sande og Hanstholm.

 

Kontrakten træder i kraft ved underskrift i februar og løber i 4 år, hvorefter den ophører uden yderligere varsel.

Udbudsmaterialet findes her: https://eu.eu-supply.com/ctm/Supplier/PublicPurchase/255912/0/0?returnUrl=&b=NST

Al kommunikation mellem tilbudsgiver og ordregiver samt afgivelse af tilbud ske via det elektroniske udbudssystem. Ordregiver forbeholder sig dog retten til at fremsende underretning om tildeling på mail.

Det elektroniske udbudssystem tilgås via linket https://eu.eu-supply.com. Det elektroniske udbudssystem kan kun anvendes, hvis tilbudsgivers virksomhed har registreret sig som bruger. Registrering er gratis. Såfremt virksomheden ikke allerede er registreret, skal dette gøres under »Online registrering«. Når tilbudsgiver er registreret og logget ind i det elektroniske udbudssystem, tilgås dette udbud under »Mine besvarelser«.

Det elektroniske udbudssystem indeholder en funktion, hvor man kan tilmelde sig adviseringer, så tilbudsgiver modtager en meddelelse på e-mail, når der er nye tilgængelige oplysninger om udbuddet, eksempelvis besvarelse af spørgsmål. Tilbudsgiver opfordres dog til løbende at holde sig orienteret i det elektroniske udbudssystem og ikke alene at forlade sig på e-mailadviseringer.

Teknisk support til det elektroniske udbudssystem fås ved mail til Obfuscated Email eller telefonisk på (+45) 70 20 80 14.