Naturstyrelsen sælger ejendommen Ellingvej 23, Elling, 8751 Gedved

05-12-2019

Håndværkertilbud: 4-længet, nedlagt landejendom sælges - budrunde med frist 3. februar 2020.

Hermed udbydes denne nedlagte landejendom i Elling mellem Tebstrup og Gedved i budrunde med budfrist 3. februar 2020 kl. 12. Ejendommen ejes af Naturstyrelsen og sælges derfor efter cirkulære om salg af statens ejendomme. Ring eller skriv venligst til home Skanderborg og få yderligere oplysninger om vilkår i budrunden i øvrigt.

Elling er en hyggelig, mindre landsby med flere ældre og charmerende gårde, som ligger indenfor byskiltet. Der er 5 km til henholdsvis Tebstrup og Gedved, hvor der findes vuggestue, skole, SFO, dagligvareforretninger, idrætsaktiviteter, busforbindelser til Horsens, Skanderborg m.m.

Ejendommen ligger midt i Elling på en grund på 6.470 m2 med kig til Ejer Bavnehøj. Her kan drømmen om stor køkkenhave, drivhus, heste, høns, crosser, bålsted, værksted og meget mere udleves.

Ejendommen er en 4-længet, muret ejendom med stuehus på 228 m2 og 16 m2 kælder bygget i 1898. Huset fremstår i dårlig vedligeholdelsesmæssig stand og køber må påregne gennemgribende renovering, modernisering og energimæssige forbedringer fremadrettet. Der skal skiftes komplet nyt varmeanlæg (frostsprunget), elinstallationer med det samme. Alternativt kan man overveje at opføre et nyt stuehus.

Der er samlet set 3 længer eller udbygninger med stor plads til opbevaring, værksted, garage, stalde, gildesal eller hvordan ny ejer måtte ønske at indrette dem.

Der er udarbejdet tilstandsrapport, energimærke og elrapport på ejendommen.

Kontakt venligst home Skanderborg ved spørgsmål til ejendommen. Ejendommen er åben for besigtigelse efter nærmere aftale.

Se salgsmateriale

Knud Erik Hesselbjerg

Forstfuldmægtig