Naturstyrelsen sælger charmerende skovløberbolig

28-10-2021

Den tidligere skovløberbolig ”Fovsletlund” udbydes til salg

Der er tale om en unik mulighed for erhvervelse af en særdeles velbeliggende ejendom med placering i østkanten af Fovslet Skov. Boligen ligger helt ugeneret omgivet af en dejlig lukket have og fredet statsskov. Ejendommen er under udstykning og får en ca. 6625 m2 stor grund med direkte adgang til Fovslet Skov. Et roligt skovområde med masser af muligheder for den, der holder af natur og friluftsliv.

Nærmeste større by Kolding samt motorvej kan nås inden for få minutter i bil. 

Ejendommen består af et charmerende stråtækt stuehus på 150 kvadratmeter i to plan. Hertil kommer en ladebygning/garage på 140 kvadratmeter samt et brændeskur.

Boligen opvarmes med træfyr og forsynes med vand fra egen boring

 

Ejendommens sælges kontant og den skønnede kontantværdi er 1.575.000 kr.

 

Boligen vil være åben for frmevisning lørdag den 13. november fra klokken 10.00 til 12.00. Tilmelding skal ske til mail: Obfuscated Email

 

Ubetingede købstilbud afgives på en særlig tilbudsblanket og sendes i en lukket kuvert mærket ”Tilbud på Fovsletlund” til Naturstyrelsen Trekantsområdet, Førstballevej 2, 7183 Randbøl. Tilbudsblanketten skal være modtaget på denne adresse senest mandag d. 6.. december 2021 klokken 13.00. Rettidigt indkomne tilbud vil blive åbnet på Naturstyrelsen Trekantsområdets adresse efter fristens udløb. Tilbudsgivere har adgang til at overvære åbningen.

 

Bilag:

1 - BBR

2 - Cirkulære om salg af statens faste ejendomme

3 - Ejendomsdatarapport 

4 - Energimærke

5 - Mæglervurdering

6 - Måleblad

7 - Servituterklæring

8 - Tilbudsblanket

9 - Tilstandsrapport

10 - Tingbogsattest

11 - Elinstallationsrapport

12 - Ejerskifteforsikring

13 - Vandprøveresultat