Naturstyrelsen Himmerland sælger Fritidslandbrug i et attraktivt område med bakker, skov og vand i Hyl Skovgård ved Ebeltoft.

12-09-2023

Ejendommen byder på et hav af muligheder for at drive mindre erhverv eller dyrehold med gode udbygninger, hvor der er lavet gode adgangsforhold med store aluporte.

Ejendommen sælges med budfrist den 2. oktober 2023 kl. 10.00.

Gl. Mejerivej 3, Ebeltoft

Ejendommen sælges ved budgivning, jf. cirkulære om salg af statens faste ejendomme.

Ubetingede bud afleveres på budtalon.

Ubetingede bud afleveres i lukket kuvert mrk. "Gl. Mejerivej 3, 8400 Ebeltoft" til Nybolig Landbrug Gustav Winther A/S, Tronholmen 5, 8960 Randers SØ.
Relevant materiale kan rekvireres hos ejendomsmægleren.
Indkomne ubetingede bud åbnes ved Nybolig Landbrug Gustav Winther A/S den 2. oktober kl. 10.00.

Sælger forbeholder sig ret til at vælge blandt de indkomne ubetingede bud eller at forkaste dem alle.

Ejendommen:

Fritidslandbrug i et attraktivt område med bakker, skov og vand. Ejendommen ligger med naturen som nabo. Ejendommen byder på et hav af muligheder for at drive mindre erhverv eller dyrehold med sine gode udbygninger, hvor der er lavet gode adgangsforhold med store aluporte.
Med blot 20 km til Grenå er der rig mulighed for at komme til byen. Rosmus skole ligger indenfor cykelafstand, ca. 5 km.

Stuehuset:

Huset er opført med pudset og hvidmalet facade og med eternittag. Ældre dannebrogsvinduer af træ med termoglas fra 1980´erne. Dørene samt gavlvinduet er af plast.
Huset er på 164 kvm og indrettet som følger: Bryggers med klinker og plads til vaskesøjle, lille fordelergang med linoleumsgulv, hvor der er adgang til køkkenet samt et værelse og badeværelse med gulvvarme. I forbindelse med det åbne køkken ligger vinkelstuen med trægulv. Fra stuen er der adgang til forgangen, som pt. er indrettet til kontor. Spisestuen har trægulv og ligger adskilt fra stuen, men åbent ud til køkkenet. I overgangen til spisestuen står brændeovnen centralt placeret i huset. Fra spisestuen er trappen til 1. sal, hvor der er et stort sydvendt værelse med kvist. Mod nord er værelse med Velux vinduer.

Udbygningerne:

Er i god stand og meget anvendelig. De danner samtidig rammerne for det lille gårdmiljø sammen med det fritliggende stuehus.

Længen mod nord med 145 kvm er opført i pudset sten og malet rød. Den er indrettet med fyrrum og et lille butikslokale med 25 kvm. Resten er ryddet og åbent ud til maskinhuset mod vest.

Længen mod vest med 580 kvm er opført med stålspær, væggene er i røde sten og med hvide trempel-metalplader og eternittag. Der er plan gulv og korntørreri med gode adgangsforhold gennem den store aluport i gavlen. Huset er bygget sammen med den nordlige længe.

Fjerkræstalden med 1.296 kvm er opført med limtræsspær. Væggene er i letbeton og eternittag. Der er plan gulv i huset, som står med foderanlæg og rumopdeling fra dengang, der var produktion i den.

Jorden:

Arealet på 3,3309 ha ligger samlet omkring ejendommen. Den del af jorden, der tidligere blev brugt til fjerkræ, er tilplantet med poppel. I kanten af poppeltræerne ligger der en lille sø, som også følger med til ejendommen. Derforuden er der god plads til have og hestefolde.

Konklusion:

Vil man bo naturskønt og med god plads omkring sig, uden at komme for langt væk fra Ebeltofts byliv, er dette en ejendom, som passer til både familie og erhverv, om man vil have husdyr, eller bare nyde naturen på egen grund.

Tilbudsblanket kan rekvireres ved Nybolig Landbrug Gustav Winther på mail Obfuscated Email eller på www.nyboliglandbrug.dk under "Hent dokumenterne" under "VisuelTilstandsrapport".