Naturstyrelsen udbyder tidligere skovløberbolig ved Bevtoft Plantage

22-04-2021

Bevtofthus

Savværksvej 8, Hjartbro, 6541 Bevtoft

Bevtofthus er beliggende på et dejligt stort grundstykke på 4.072 mumiddelbart op til Bevtoftplantage og 2,5 km. nordøstligt for Bevtoft by, hvor der findes indkøbsmuligheder og skole (0-6 årg.)

Den tidligere skovløberbolig er opført i 1925 og moderniseret inden for de senere år. Boligen er et hvidpudset hus med pænt rødt tegltag og trævinduer med termoglas. Boligarealet udgør 97 m2 fordelt med 72 m2 i stueplan og 25 m2 på 1. sal.

Bevtofthus er indrettet med entre med trappe til 1. sal og med adgang til kælder samt badeværelse med bruseniche, el-gulvvarme og fliser til loft. Endvidere køkken med pænt lyst HTH inventar, spisestue med parketgulv og herfra er udgang til terrasse samt stue med brændeovn og parketgulv. 1. sal er indrettet med repos/gang og værelse med skabe samt 2 værelser.

Der er tilhørende garagebygning med fyrrum, garage og hobbyrum ligeledes opført i 1925. Garagebygningen er opført i pudset murværk med ståltag og er på 41 m2. Der er endvidere et stort brændeskur.

Ejendommen forsynes med vand fra egen boring/brønd og der er eget kloaksystem med mekanisk rensning med nedsivningsanlæg.

Ejendommen sælges uden fungerende varmesystem som følge af frostskade i indeværende vinter. Køber vil skulle etablere nyt varmesystem til en forventet udgift på kr. 50.000 – 100.000.

Kommende ejer har mulighed for at søge om kompensation efter bekendtgørelsen om støj fra Flyvestation Skrydstrup. Ejendommen er beliggende i ”Gul zone”, hvilket betyder, at der kan søges kompensationsmidler enten som et fast beløb eller kompensation for udgifter til konkrete støjisoleringstiltag.

Ejendommens sælges kontant og den skønnede kontantværdi er kr. 700.000.

 

Besigtigelse

For eventuel besigtigelse kontakt skovfoged Anders Hauge Rahbek på tlf. 72 54 36 10 eller 91 32 95 40 – Obfuscated Email.

 

Købstilbud

Ubetinget købstilbud afgives på en særlig tilbudsblanket og sendes i en lukket kuvert mærket ”Bevtofthus” til Naturstyrelsen Vadehavet, Skovridervej 3, 6510 Gram.

Tilbudsblanketten skal være modtaget på denne adresse senest mandag den 21. juni 2021 kl. 13.00.

Rettidigt indkomne tilbud vil blive åbnet på denne adresse efter fristens udløb. Tilbudsgivere har adgang til at overvære åbningen alt afhængig af eventuelle corona-restriktioner.

Bemærk at postudbringning i dag kan være usikker, så send i god tid, hvis buddet ikke afleveres personligt.

 

Bilag

Anders Hauge Rahbek

Skovfoged
Vadehavet