Forpagtning af kiosken ved Rytterknægten

06-04-2011

Naturstyrelsen Bornholm tilbyder kiosken ved Rytterknægten til forpagtning.Naturstyrelsen Bornholm tilbyder kiosken ved Rytterknægten til forpagtning.
For den rette person, er en helt unik kiosk-forpagtning nu ledig. Rytterknægtskiosken er beliggende midt i Almindingen, midt i Bornholms største og mest besøgte naturområde med en fantastisk udsigt ud over det meste af øen. Kongemindet rejser sig 162 meter over havets overflade. Den unikke placering og det historiske tårn besøges hvert år af ca. 150.000 gæster. Omsætning ved traditionel kioskdrift har i de senere år ligget på niveau omkring 550.000 kr.

Ud over traditonel kiosk-drift, vil det være et plus, hvis du har interesse for naturen og formidling. Området har potentiale for et større udbud af gratis og betalings-arrangementer, som kan udvikles i samarbejde med vores naturvejledere og øens mange guider.
Kan du se dig selv i den igangsættende rolle, og har du endnu flere ideer til udvikling af stedet, så send din tilkendegivelse af interesse om forpagtning af kiosken til Naturstyrelsen, Ekkodalsvej 2, 3720 Aakirkeby, til modtagelse senest den 1. maj kl. 12.00
Fremvisning fredag den 15. april kl. 14.00 til 15.00.
Umiddelbart derefter vil der blive vurderet blandt de indkomne tilkendegivelser. Naturstyrelsen udvælger kommende lejer ud fra kriterier relateret til den ønskede brug og aktivitet som beskrevet ovenfor.
Yderligere spørgsmål rettes til Kim Pedersen på tlf. 72543137/21204231 eller på mail