Naturen holder åbent i påsken - og du er inviteret

14-04-2011

Et væld af aktiviteter byder dig velkommen i det bornholmske forår - kom med!

I år falder påsken samtidig med, at skovbunden dækkes af en hvidt anemone-flor, så det vil bestemt være et plus, hvis Solskinsøen vil leve op til sit navn i den kommende uge, for der er et væld af gode tilbud på ture og arrangementer med turledere.

Find oplysninger om øens guider her:

  • Øens guider

Naturstyrelsen tilbyder både løbetur for de aktive med Jesper Kaufamnn, kulturhistoriske ture på det spændende område Rispebjerg og ved helleristningerne på Hammersholm med Tino Hjorth, samt forskellige aktivitetsture for børn og deres voksne med Anja Vilsholm eller Conny Ogareck - noget med trolde og en ønskekop, en sten der rokker, og en fugl der pipper.

Søren Sillehoved kan du møde hver dag i hele påsken - på Christiansø, i Svartingedalen, ved Pissebækken og mange andre steder på øen. Se hans mange tilbud samt Naturstyrelsens tilbud på udinaturen.dk på Naturstyrelsens hjemmeside

Også NaturBornholm summer af aktiviteter i påsken - her er der natur-aktiviteter hver dag mellem 11 og 15, for eksempel kan du lave en mælkebøttetatovering eller en gæslinge-halskæde, og hver dag er der ligeledes Dagens ret klokken 13 med en helt naturlig menu - brændenældesuppe eller skvalderkål-pandekager lyder da ikke dårligt, vel?

Bornholms Middelaldercentret holder åbent skærtorsdag og langfredag, hvor de også arrangerer 1-times rundvisninger på Hammershus klokken 12 og klokken 14.

Som noget nyt kan du begge dage kl. 13.15 og 15.15 desuden opleve Kanonshow på Hammershus. (Billetter til kanonshow købes i Info Hammershus, Hammershus-udstillingen)