Den sidste SØNDAGSnaTUR - men....

12-04-2011

SØNDAGSnaTUREN er slut for denne omgang, men der er stadig mange gode tilbud på ture ud i naturen, find dem på udinaturen.dk

Søndag den 10. april afviklede Naturstyrelsen og NaturBornholm den sidste SØNDAGSnaTUR med hele fire forskellige guidede ture i området omkring Hareløkkerne, og skovhjælperne sørgede for pandekager til de omkring 100 deltagere.

SØNDAGSnaTUREN Speciel - Foto: Conny Ogareck

HVIS det lykkes os at skaffe nogle sponsorer, så vil vi meget gerne genoptage de populære ture hver søndag klokken 10-12, men indtil da.....

HUSK også, at der er mange andre rigtig gode tilbud om ture, for eksempel arrangerer Søren Sillehoved ture rundt omkring på øen lige fra påske til og med efterårsferien, Niels Aakjær står for spændende ture i Nexø området i Nexø Museums regi, og flere af øens foreninger arrangerer af og til forskellige ture - nogle af dem er åbne for alle, eller du kan støtte foreningen og glæde dig selv med et medlemskab.

SØNDAGSnaTUREN Speciel - Foto: Conny Ogareck

Læs i dagspressen eller kontakt de forskellige foreninger for at høre om, hvornår den næste tur finder sted. HUSK også at tjekke på Naturstyrelsens turkalender på udinaturen.dk, hvor du finder mange forskellige tilbud.

Vi ses derude!