Ole Pedersen vandt fotokonkurrence ved Ulslev Strand

16-08-2011

Naturstyrelsen Storstrøm indbød til fotokonkurrence den 28. juli ved Ulslev Strand. Emnet var at fange stemningen i naturen ved Østersøen. Vinderen blev Ole Pedersen, Kettinge, Lolland

Den 28. juli havde Naturstyrelsen indviteret til fotokonkurrence ved styrelsens nye familieplads Ulslev Strand ved Østersøen på Falster.

Vi efterlyste det bedste motiv, der indfager stemningen en sommerdag ved Østersøen, og de fremmødte fotografer tilbragte to timer i dyb koncentration bag kameraet.

Vi opfordrede fotograferne til at bruge anderledes vinkler og gå tæt på motivet. Opfordringen blev taget alvorligt, og det er utroligt som billederne gør os opmærksomme på nye sider af vores familieplads. Samtidig er vi imponeret over engagementet og de mange flotte fotos vi har fået tilsendt.

Blandt de indsendte fotos valgte vi et vinderfoto samt to fotos til trøstepræmier som præsenteres nedenfor. Under disse fotos er der link til alle indleverede fotos i konkurencen.


Vinderfotoet. Vi faldt for den bevægelse der er i fotoet. Fluerne kommer ind fra venstre - der er jo nærmest kø for at komme til at suge nektar!

Fotograf Ole Pedersen, 52 år, Kettinge, Lolland.


Trøstepræmie. Vi faldt for sanseligheden i fotoet - den lodne sommerfugl og de stærke farver.

Fotograf Cecilie Skinbjerg, 15 år, Sakskøbing, Lolland


Trøstepræmie. Vi faldt for sanseligheden og mystikken i fotoet og så er det godt fanget at blæretang har hjerteformede skulper.

Fotograf Marie Kepp, 16 år

Fotokonkurrencen er en del af Naturstyrelsens program "Oplev Østfalster - ture med naturvejleder i sommerlandet" . Turene er blevet til i samarbejde med Arbejdsmarkedets Feriefond, som økonomisk støtter et projekt med formålet at skabe kvalitetsnaturoplevelser for turister på Falster.

Mere information
Naturvejleder Elly Andersen, tlf.: 7254 3240,