Indvielse af cykelstien fra Klitmøller til Vorupør

05-08-2011

Cykelstien Hanstholm-Klitmøller indvies i 2010. Foto: Henrik S. Kristensen

Det er godt et år siden at cykelstien mellem Hanstholm og Klitmøller blev indviet, og nu følger næste etape, strækningen fra Klitmøller til Vorupør.

Kom og vær med til Indvielsen søndag den 4. september 2011 kl. 10.30 til 13.30

Indvielsen fejrer vi med en cykeltur i fælles flok i ro og mag fra Nystrup Camping ved Klitmøller. Vi skal indvie 14 km ny cykelsti, og der er afsat halvanden time til turen, så børnene kan også være med.
Hvis du kommer i bil, så kom i god tid. Du kan parkere bilen på P-pladsen ved havet, på P-pladsen ved Kystvejen eller langs siden af Trøjborgvej.
Bliver du tørstig undervejs, kan du skylle halsen på væskedepotet ved Thagårds Plantage.
Kl 12.00 er der indvielsestaler fra Thabor på Vorupør landingsplads ved borgmester Lene Kjelgaard Jensen, nationalparkformand Ejner Frøkjær og skovrider Ditte Svendsen.
Efter talerne er der musikalsk underholdning v/ Lars Kristensen i Fiskerhuset.
Fra 11.30 kan du stille appetitten med en let frokostanretning og drikkevarer, ligeledes i Fiskerhuset.
Frikadeller (fiske- eller almindelige efter eget valg) med kartoffelsalat leveres af Niels og Sinnes Fiskerestaurant og koster 49 kr.
Arrangementet slutter ca. kl. 13.30, hvor der er arrangeret gratis bustransport for chauffører retur til startstedet.
Alle er velkomne!
Cykelstien fra Klitmøller til Vorupør er en del af projektet "Bedre adgang til Nationalpark Thy". Projektet støttes af Arbejdsmarkedets Feriefond og Nationalpark Thy. Projektet udføres af Naturstyrelsen Thy i samarbejde med Thisted Kommune.