Jul på Tønballe Naturcenter

06-12-2011

Gå med naturvejlederen i skoven og find ting til juledekorationen. Nyden lun æbleskive, og drik en kop glög eller varm kakao i den hyggelige lade. Gå på jagt efter det flotteste juletræ til familiens jul, og afslut dagen med at lave dit eget vinterfoder til fuglene. Oplev den hyggelige stemning på Tønballe Naturcenter, der ligger rammer til en hyggelig og afslappet formiddag for hele familien.

Søndag d. 18. december kl. 10.00 – 15.00 inviterer Naturstyrelsen på julerier i Naturcentrets historiske og hyggelige rammer.

Vintermørket har sænket sig over landskabet, og huer og vanter er kommet frem af vinterens gemmer. Der er endnu lang tid til forårets lune solstråler. Men midt i den mørke vintertid, er decembers hyggelige juleforberedelser et lys i mørket. På Tønballe Naturcenter vil der denne dag blive pyntet op i gårdens lade, og der lægges op til en hyggelig og afslappet formiddag i skoven. Der bliver mulighed for at deltage i en af de mange aktiviteter, eller at gå en tur i skoven på egen hånd. Du kan også se de flotte lokaler i hovedbygningen på centret.

Jul på Tønballe Naturcenter er for hele familien og er meget velegnet til børnefamilier. Alle der er interesseret i at deltage, skal møde op på Tønballe Naturcenter – Tønballevej 1, Snaptun, 7130 Juelsminde.
Se mere på www.Toenballe.dk

Plakat - Julemarked på Tønballe Naturcenter