Jazz og dans i sommernatten

07-06-2011

Fredag d. 1. juli 2011 kl. 18.30 – 22.30 nær Gudenåens udspring.

Musikken leveres af ”Jazz Holiday”.

”Jazz og dans i sommernatten” afholdes for fjerde gang under åben himmel i bakkerne nær Gudenåens udspring. Benyt parkeringspladsen ved Hammervej. Der vil være tydelig skiltning i området.

Man medbringer madkurv (drikkevarer købes på pladsen) og tæpper og slår sig ned på bakkeskråningerne. Grillen vil være tændt, så man kan grille medbragte bøffer/pølser.

Musik, mad og den smukke natur i en skøn forening, og straks bliver man stemt til at danse til traditionel jazz udført af ”Jazz Holiday”.
Stig Fisker har samlet et helt nyt band i sommeren 2011. Besætningen består af kendte navne som Ove Larsen, trompet, Finn Odderskov, sax & klarinet, Poul Christensen, basun & sang, Stig Fisker, banjo, guitar & sang, Jesper Carlsen, kontrabas og Mads Holck Mogensen, trommer.

Tilsammen har medlemmerne i Jazz Holiday over 200 års erfaring på jazzscener både indenlands og udenlands.

Den røde tråd iJazz Holiday’s musikalske menu er den gode gamle traditionelle jazz, som den blev spillet af først og fremmest Louis Armstrong, og mange andre af de store amerikanske navne fra det 20. århundredes amerikanske traditionelle jazz. Orkesteret krydrer repertoiret med afstikkere i swing, blues, jazztango, boogie etc. men hovedlinien i repertoiret er den dansevenlige, populære traditionelle lyd. En afgørende ingrediens i lydbilledet er sangen. Poul Christensen og Stig Fisker trakterer med nogle af de danske melodier, som i sin tid nærmest opnåede hit-status, og blev udødeliggjorte af f.eks. Liller og Papa Bue.

Resultatet er et repertoire, som er afvekslende og underholdende, og der spilles med dybtfølt ærlighed og respekt for det gamle repertoire. Det er glad og ægte musik – udført af musikere med hjerte, der banker for den traditionelle jazz.
Musikken begynder kl. 18.30; men det kan anbefales, at man kommer i god tid og går en tur i det smukke landskab, inden arrangementets start.
Billetter á 130 kr. købes ved indgangen eller i forsalg i Super Brugsen i Tørring, hvor man ligeledes kan bestille ”madkurv” á 50 kr.
Arrangørerne byder velkommen:
Hammer Ungdoms- og Idrætsforening, Hammer Jagtforening i samarbejde med Naturstyrelsen Midtjylland.