Ny folder for Geel Skov og Ravneholmene

05-10-2011

Run på Geel Skov og Ravneholmene

Invitation til offentliggørelse af ny vandretursfolder om Geel Skov og Ravneholmene sammen med brugere af skoven

Torsdag d. 6. oktober kl. 11-12 ved foden af Holtekollen

Naturstyrelsen og Rudersdal Kommune inviterer pressen samt brugerrepræsentanter af skoven til en lille event i skoven i anledning af at en ny vandretursfolder for Geel Skov og Ravneholmene ser dagens lys.

Skovens brugere mødes
Geel Skov og Ravneholmene hører til nogle af de mest benyttede naturområder i hovedstadsområdet. Her kommer hundeluftere, mountainbikere, børnehaver, orienteringsfolk, rollespillere og andet godtfolk og mødet i mellem kan nogle gange være en udfordring. Flere brugergrupper er inviteret til at deltage omkring bålstedet. Rudersdal kommune og Naturstyrelsen vil samtidig benytte lejligheden til at sige til de mange brugere, at skovturen kun bliver en god oplevelse, hvis alle viser hensyn. F.eks. ved helt simpelt at sige ”Hej”, når man møder andre. Vi håber at pressen kan være med til at bringe budskabet videre

Vi byder på en forfriskning ved bålstedet og håber at du/I vil komme og være med
Skovrider Hans-Henrik Christensen fra Naturstyrelsen offentliggør folderen og fortæller om de muligheder skovene byder på, ikke mindst et mangfoldigt friluftsliv.

Områdechef Allan Carstensen fra Teknik og Miljø i Rudersdal Kommune vil supplere med yderligere appel til brugerne om at tage hensyn til hinanden, ved færdsel i skovene.

Et kort i hånden
Geel Skov og Ravneholmene rummer spændende og varieret natur. Med den ny folder, som bl.a. rummer et godt kort, er det let at finde rundt og samtidig undgå at fare vild. I tilknytning til kortet findes fortællinger om udvalgte seværdighed, som kan være kilden til nye oplevelser. Herudover findes praktiske oplysninger om, hvor man kan parkere eller kommer dertil med offentlig transport, hvad som er tilladt af friluftsaktiviteter m.m. Folderen kan printes fra 130_Web Geel Skov og Ravneholm og kan hentes på de lokale biblioteker og turistkontorer.