Naturskolen Søballegårds 25 års jubilæum

26-09-2011

Kom og deltag i fejringen af Søballegård naturskoles 25–års jubilæum, når Naturstyrelsen holder åbent hus. Oplev den hyggelige stemning ved naturskolen, der danner rammen om en festlig og afslappet formiddag for hele familien. Der vil blive holdt taler og sunget sange i de smukke omgivelser. Der vil også være mulighed for at få smagsprøver af lokale produkter fra å-dalen, og efterfølgende er der aktiviteter for børn samt guidede vandreture i området.

Søndag d. 2. oktober kl. 10.00 – 13.00 inviterer Naturstyrelsen Trekantsområdet til åbent hus på Søballegård naturskole .

Søballegård er en af landets ældste naturskoler og har eksisteret i 25 år, lige siden naturvejlederordningen blev indført i Danmark. Naturskolen drives i et unikt samarbejde mellem Naturstyrelsen og Billund, Vejle og Hedensted kommuner. Hvert år besøges naturskolen af flere hundrede elever fra skoleklasser i de tre kommuner. Stedets naturvejledere laver forskellige emneforløb, der alle har naturen som omdrejningspunkt. Naturskolen supplerer på den måde skolernes undervisning og er med til at give eleverne en større forståelse for sammenhænge i den natur, der omgiver dem. Mange mennesker har også besøgt naturskolen i forbindelse med offentlige eller private ture.

Jubilæet på Søballegård er for hele familien. Alle interesserede er velkomne søndag den 2. oktober fra kl. 10.00 – 13.00. Adressen er Tørskindvej 93, 7183 Randbøl.

Invitation