Krybskyttejagten for børn

07-06-2012

Har du tid, går i 4. – 6. klasse i Gribskov Kommune og er eventyrlysten så tag med på krybskyttejagt i Gribskov i første uge i sommerferien.

En krybskytte har i den sidste tid hærget i den nordlige del af Gribskov. Der høres ofte skud men ingen har hidtil haft held til at fange ham. Nu appellerer Naturstyrelsen Nordsjælland og Gribskov Kommune til dig om at være med til at gøre en indsats. Sammen med andre kan du være med til at få lokket krybskytten i fælden. Det kræver en del færdigheder og redskaber, som du må opøve og producere, men det bliver garanteret spændende. Du skal lave fiskestænger, og fange fisk.

Du skal også lave bue og pile, dyste på færdigheder, inden jagten på krybskytten for alvor går ind. Ugen afsluttes med en fælles middag fra naturens spisekammer.

Foto Mette Åskov Knudsen

Krybskyttejagten foregår fra mandag d. 2.7 til fredag d. 6.7 mellem kl. 9 og 15 og har udgangspunkt fra Tingbakkeskolen. Tilmelding inden 25. juni: www.gribskov-ungdomsskole.dk . Vil du vide mere om jagten, kan du kontakte Anne Johannisson på tlf. 72 54 31 81 eller .