Skovfoged og vildtkonsulent Tommy Hansen flytter til Naturstyrelsen Thy

21-06-2012

Efter 21 år på Bornholm, rykker Tommy Hansen og fruen nu teltpælene op og drager nordenfjords

Tommy Hansen Efter 21 år på Bornholm, rykker Tommy Hansen og fruen nu teltpælene op og drager nordenfjords. Tommy har fået et ønskejob, som Vildtkonsulent på en enhed med store pragtfulde naturområder tæt på hav og fjord, som blandt rummer spændende nye vildtarter for en bornholmer; kronvildt, odder, gæs og ræv.

”Vi har haft 21 rigtig gode år på Bornholm, som jo også har en fantastisk natur jeg har elsket at færdes og arbejde i.  Jeg er så priviligeret, at jeg kan forlade et godt job med spændende udfordringer, og bruge den gode energi til at rejse ud til nye udfordringer. Nu glæder jeg mig til at færdes og arbejde i en helt anden ende af Danmark, men det da også med et stænk af vemod efter de mange gode år ” siger Tommy Hansen

Skovrider Søren Friese siger ”Vi er selvfølgelig rigtig kede af at miste Tommy – primært fordi han er Tommy. En god kollega, som med sit smittende humør og engagement har været meget værdsat af alle kollegaer og vores mange samarbejdspartnere. Dertil kommer en faglig tyngde på jagt- og vildtforvaltning, som ikke matches af ret mange. På den anden side er jeg glad og stolt over at sende en topmotiveret og innovativ medarbejder ud i organisationen. I Naturstyrelsen går vi ind for mobilitet og at man udvikler sig gennem jobskifte. Mange af vores folk har været flere steder, hvilket er en stor styrke”

Tommy Hansen starter på sit nye job d. 1. september 2012. Naturstyrelsen Bornholm går nu i gang med overvejelserne om hvem som skal løse de opgaver Tommy efterlader.