Svinkløv Camping åbner i påsken med nyt værtspar

16-03-2012

Inge Vestergaard og Karsten Jepsen glæder sig til at tage mod de første gæster

Den nye forpagterfamilie

Inge Vestergaard og Karsten Jepsen har overtaget forpagtningen af den smukke naturcampingplads i Svinkløv. Campingpladsen er ejet af Naturstyrelsen og og ligger omgivet af Svinkløv Plantage på tre sider og helt ud til den op til 50 meter høje kystskrænt med vid udsigt ud over Jammerbugten. Pladsen er trestjernet med to sanitetsbygninger og 10 campinghytter. Derudover er der bl.a.en lejrplads kun til telte med bålhytte og overdækket spiseplads, en beachvolleybane og en skovlegeplads. Her i foråret er en helt ny legeplads opført midt på pladsen.

Det nye forpagterpar tiltrådte 1. januar 2012. De er flyttet ind i forpagterboligen og det smukke gamle hus ”Granly” sammen med børnene Hasse, Christoffer og Marlene. Den sammenbragte familie kommer fra Skive, hvor Inge Vestergaard gennem mange år har været folkeskolelærer på en skole. Karsten Jepsen har i næsten 25 år arbejdet i flyvevåbnet, hvor han senest har arbejdet som teknisk officer i Flyvertaktisk Kommando på Flyvestation Karup. Hasse går nu på Fjerritslev Skole i 6.klasse. Christoffer arbejder på campingpladsen og skal starte på HF til august. Marlene bliver til maj også en del af arbejdsstyrken og skal til september påbegynde sit studie i Aalborg.

Inge og Karsten har længe arbejdet på at blive lejrchefer. Drømmen om at kunne skabe, formidle, tilbyde ferier til campister har været omdrejningspunktet i dette arbejde. At blive forpagtere af Svinkløv Camping er derfor en stor drøm der bliver til virkelighed. Campingpladsens unikke beliggenhed i en fantastisk natur – tæt på skov og strand – danner rammen om et arbejde, der vil byde på fred og harmoni, og på samme tid masser af liv og aktivitet.

Svinkløv Camping og området omkring den har en speciel historie, der er meget interessant at studere. Historien om tyskernes befæstningsanlæg, der stadig kan ses, og de mange interessante fortællinger om Svinkløv Badehotel, Hjortdal Kirke, Skt. Olavs kilde og mange andre historier.

Naturen er altid værd at gå en tur i. Hver dag er der nye indtryk og oplevelser. Vandretur langs Svinklovene og videre ned gennem Faldet. Følg stien videre til Kaprifoliedalen, hvor duften af smukke vilde kaprifolier kan nydes, Gå ned langs Slette Å der løber ud i Jammerbugt.

Ovennævnte beskrivelse er bare nogle af de historier og oplevelser, som forpagterparret gerne vil være med til at formidle til campisterne. Det er ønsket, at så mange mennesker som muligt får lov til at opleve den fantastiske natur omkring Svinkløv Camping.