Indvielse af fugleskjul og madpakkehus i Hellebæk Kohave

21-08-2013

Lørdag D. 24. august kl. 11 indvier vi det nye fugleskjul, madpakkehus og grillplads i Hellebæk Kohave. Alle er velkomne. Vi mødes ved Hellebæk Avlsgård, Hellebækvej 87.

Lørdag D. 24. august kl. 11 indvier vi det nye fugleskjul, madpakkehus og grillplads i Hellebæk Kohave. Alle er velkommen. Vi mødes ved Hellebæk Avlsgård, Hellebækvej 87.

Hellebæk er en af naturperlerne i Nordsjælland. Hellebæk Kohaves Venner og Naturstyrelsen Nordsjælland arbejder sammen om at give folk, der besøger Hellebæk Kohave den bedst mulige naturoplevelse.

Ved Pernille Sø er der etableret et fugleskjul, der giver gode mulighed for at observere søens fugle uden at forstyrre. I fugleskjulet er opsat en info-tavle, udført af naturkunstneren Jens Overgaard Christensen, der fortæller om søens fugle.

Tæt ved Avlsgården er bygget et madpakkehus, hvor man kan søge ly og spise sin medbragte mad. På bålpladsen kan man grille og hygge sig.

Inde i madpakkehuset er opsat 4 info-tavler som fortæller om hvad man kan se og opleve i naturen rundt i Hellebæk Kohave. Her kan du også hente inspiration til din gåtur i Hellebæk Kohave.

Spørgsmål vedr. indvielse kan rettes til skovfoged Torben Hoch på tlf. 21463637 eller mail:

Fugleskjul ved Pernillesø. Foto: Anne Johannisson
Fugleskjulet ved Pernille Sø, der skal indvies

Pernillesø.foto: Anne Johannisson
Kreaturerne græsser helt ned til Pernille Sø. fugleskjulet ligger iskoven lige uden for hegningen