Jagt på læge- og snapseurter

09-08-2013

Naturstyrelsen inviterer lørdag den 24. august på naturtur, hvor der skal ledes efter lægeurter, snapsteurter og svampe i Feldborg Nørreskov mellem Viborg og Holstebro

Lørdag den 24. august er der mulighed for at komme med naturvejleder Vibe Søndergaard på jagt efter lægeurter, krydderurter til snaps og måske også spisesvampe i Feldborg Nørreskov mellem Viborg og Holstebro.

På turen vil der være fokus på de urter og svampe, der er blevet brugt mod alskens lidelser, før den moderne lægevidenskab holdt sit indtog. Det er i området nær Hogager Dam, jagten vil gå efter snapseurter og lægeplanter. Der er også mulighed for at prøvesmage forskellige kryddersnapse og dufte til de skønne urter.

Medbring kaffe og snapseglas samt evt. en lille madpakke. Har du smagsprøver på snaps, du har lyst til at dele med andre, er du velkommen til at medbringe disse.

Turen starter kl. 13:00 fra P-pladsen ved Hogager Dam 200m inde i skoven ad Hornstrupvej nord for Hogager. Det koster 50kr at deltage. Tilmelding må gerne ske senest dagen før på sms til 25276368