Skovhuggertur for hele familien

24-01-2013

Naturstyrelsen inviterer lørdag den 2. februar hele familien på gammeldags skovhuggertur ved Tinkerdal Besøgssted i Feldborg Nørreskov 1,5km øst for Skave

Lørdag den 2. februar inviterer Naturstyrelsen hele familien på skovhuggertur ved Tinkerdal besøgssted i Feldborg Nørreskov 1,5km øst for Skave.

Hvlke træer skal man fælde først? Hvordan bestemmer man, hvor træet falder? Hvor stor er brændværdien i gran og fyr? Disse og andre spørgsmål kan man få svar på af Jens Godskesen, der er naturvejleder og skovløber hos Naturstyrelsen Midtjylland.

Jens Godskesen vil naturligvis vise, hvordan man fælder træer korrekt og sikkert.

På skovhuggerturen kan man låne hjelme, økser og save. Deltagerne bliver delt ind i mindre grupper, som får anvist nogle træer, man kan prøve at fælde og skære op i mindre stykker, som kan anvendes til brænde.

Arrangementet slutter med, at der bliver budt på the, kaffe og kakao ved bålet.

Arrangementet starter kl. 13:00 på p-pladsen ved Tinkerdal Besøgssted i Feldborg Nørreskov. Det er på Viborgvej 1,5km øst for Skave. Der er afslutning ca. kl. 15:00. Man må gerne selv medbringe sav og økse.

Tilmelding skal ske via sms til 25 27 63 66 senest torsdag den 31. januar.

Arrangementet er en del af NatureLife, som er et samarbejde mellem Naturstyrelsen og Holstebro Kommune med fokus på sundhed og naturoplevelser!