Find julepynt i skoven

21-11-2013

Skoven runder julepynten
Skovene ved Blåvandshuk bugner af farverige bær, kogler og blødt mos, man frit kan tage med hjem.
Hvis man har lyst til at lave sine egne juledekorationer, så er der god grund til at tage en tur ud i skovene omkring Blåvandshuk og Nymindegab. I Naturstyrelsens skove kan man slippe kreativiteten løs og samle løs af bær, kogler, krogede grene, og hvad man ellers kan bruge til at skabe hygge i hjemmet. Og det er ganske gratis.
Netop nu er skoven fyldt med farvestrålende ting, man kan bruge til julepynt. " En tur i skoven efter blade, bær, mos og kogler er sjov for både børn og voksne, og så får man samtidig masser af frisk luft og motion ", siger naturvejleder Søren Rask Jessen fra Naturstyrelsen Blåvandshuk.

Læs mere om jul i naturen på Naturstyrelsens hjemmeside.
Julemarked - Jul i Vejers
Den 8. december mellem kl. 10-15 holder Naturstyrelsen Blåvandshuk Julemarked i Vejers, hvor naturvejlederen viser vej til de gode steder at samle ind og giver idéer til, hvordan man kan sætte juledekorationerne sammen. Samtidig med er der julestue på Stribsøhus, hvor der kan laves juledekorationer og handles julespecialiteter. Og man kan varme sig ved bålet eller nyde en æbleskive. Læs mere om Jul i Vejers
Køb dit juletræ i skoven
Ved Blåbjerg dyrker Naturstyrelsen juletræer og pyntegrønt i en række plantager som Vrøgum, Blåbjerg og Nørre Nebel. Fra den 23. november til den 15. december kan man købe juletræer og pyntegrønt fra skoven. Det foregår ved Skovløberstedet Stribsøhus Vejershavvej 2, 6840 oksbøl.