NST Vadehavet samarbejder med MTB-Klub fra Ribe

26-09-2013

Skovfoged Anders Rahbek fra Naturstyrelsen Vadehavet, var lørdag den 21. september sat i stævne med mountainbike entusiaster fra Ribe, i Stensbæk plantage.

Skovfoged Anders Rahbek fra Naturstyrelsen Vadehavet, var lørdag den 21. september sat i stævne med mountainbike entusiaster fra Ribe, i Stensbæk plantage. Grunden dertil var, at man ville lave en vedligeholdelses-arbejdsdag på den knap 7 km lange MTB-rute, som man i fællesskab fik etableret for halvandet år siden. "Vi er glade for at kunne tilbyde en MTB-rute på vores arealer i Stensbæk, som ikke vil konflikte med de gående og ridende. Sporten er i kraftig vækst, og vi mener det er en go ide at lave disse etablerede ruter, som vi kan tilbyde kommende MTB-entusiaster" fortæller Skovfoged Anders Rahbek.

Naturstyrelsen har leveret flis og værktøj til dagens anledning og det blevet glædeligt modtaget blandt MTB-cyklisterne. "Vi har samarbejdet rigtig fint sammen med Skovfoged Anders Rahbek om dette projekt, og vi er meget tilfredse med resultatet" fortæller klubmedlem Lars Lauritzen.