Indvielse af disc golf bane på Eghjorten søndag d. 6. april 2014

02-04-2014

Kom og vær med til at indvie den udfordrende skov-disc golfbane mellem Hillerød og Fredensborg.

Disc golf kurvene står i skovområdet ved legepladsen Eghjorten

Kom og vær med til at indvie Danmarks smukkeste og mest udfordrende skovbane mellem Hillerød og Fredensborg

Disc golf banen/frisbee golf banen er blevet til i et samarbejde mellem Hillerød Kommunes Folkeoplysningsudvalg, DGI Nordsjælland og Naturstyrelsen Nordsjælland og ikke mindst nogle utrættelige frivillige disc golf spillere.

Disc golf banen består af 12 huller/kurve, hvor man kommer rundt i det fantastiske skovområde omkring Eghjorten. Banen har 3 forskellige sværhedsgrader, så fortvivl ikke hvis du ikke allerede er verdensmester i spillet - alle kan være med.

Program for dagen Kl. 9:30

Kl. 9:45
Velkomst ved Naturstyrelsen ved skovrider Jens Bjerregaard Christensen. Taler ved Hillerød Kommunes borgmester Dorte Meldgaard og formand for DGI Nordsjælland Per Frost. Båndet klippes og 1. hul spilles af borgmester, formand for Folkeoplysningsudvalget, formand for DGI Nordsjælland og skovrider fra Naturstyrelsen Nordsjælland.

Kl. 10:00
Lille forfriskning og mulighed for at du kan registrere dig til en 12-hullers hygge-turnering. Fif/tricks fra fremmødte disc golfspillere.

Kl. 10:30
Tak for i dag for den officielle del. Hygge-turneringen starter. For dem der ikke er friske på at spille turnering vil der være mulighed for at høre mere om disc golf