Jul på Tønballe Naturcenter

10-12-2014

Søndag den 14. december kl. 10.00–15.00 inviterer Naturstyrelsen på julerier i naturcentrets historiske og hyggelige rammer.

På Tønballe Naturcenter vil der den 14. december blive pyntet op i gårdens lade, og der lægges op til en hyggelig og afslappet dag i skoven.

Nyd en lun æbleskive og drik en kop glögg i den hyggelige lade. Besøg den lille kaffevogn, og gå på opdagelse blandt boder med lokale kunsthåndværkere. Test dine evner til at finde vej og deltag i nisseorienteringsløbet. Tag en tur i skoven med naturvejlederen og få hjælp til at lave din egen flotte juledekoration. Køb familiens juletræ og afslut dagen med at lave dit eget vinterfoder til fuglene.

Du kan også få et kig ind i de flotte lokaler i centrets hovedbygning.

Jul på Tønballe Naturcenter er for hele familien og er meget velegnet til børnefamilier. Mød op på Tønballe Naturcenter – Tønballevej 1, Snaptun, 7130 Juelsminde.

 

Kontaktperson:
Naturcenterleder Lars Bo Nielsen, Obfuscated Email, 25 40 85 89

Tønballe Naturcenter har til huse i de fredede bygninger på den smukke, gamle gård Tønballegård. På centeret findes naturskole, lejrskole samt kursus- og konferencefaciliteter. De tilhørende arealer byder på eng, overdrev, marker, blandet skov og kyst. Det giver rige muligheder for forskelligartede aktiviteter og gode naturoplevelser. Se mere på www.toenballe.dk