Ta´på juletur i næste års skov

16-12-2014

Til foråret bliver Ringe Skov endnu større. Så skal der plantes træer på 50 ha. Allerede nu kan du gå en tur i fremtidens skov, for Naturstyrelsen Fyn er lige blevet færdige med at anlægge 3 km nye skovveje og skovstier.

Ringe Skov vokser til foråret, men allerede nu kan du gå en tur på de nye skovveje og skovstier

Tag en frisk travetur på de store marker, som bliver til skov i foråret 2015. Forestil dig, hvordan bøgeskoven ser ud om 1 år, 10 år og 100 år. Og så kan du komme tilbage til næste jul og se, hvor stor skoven er blevet.

 De nye skovveje og -stier er sårbare i det vintervåde vejr, men man må gerne gå og løbe på dem. Indtil foråret 2015 er skovvejene lukket for ridning: Vejene skal have tid at sætte sig, før de kan tåle hestenes hovslag.

 Tag hunden med på tur, men husk at holde den i snor. Til foråret laver vi en stor indhegnet hundeskov ved Assensvej.

 Naturstyrelsen har lavet et forslag til en juletur i den kommende skov. Med udgangspunkt i parkeringspladsen ved Assensvej, kan man gå en rundtur på markerne, hvor der skal  plantes til foråret. Turen er på ca. 1,5 km. Hvis man vil på en længere tur kan man fortsætte mod nord og tage en rundtur i den ældre del af Ringe Skov. Så bliver turen på ca. 3,5 km

Kontakt

Anni Borup

Forstfuldmægtig
Naturstyrelsen Fyn