Brug telefonen i den usynlige skov

06-06-2014

Prøv noget enestående i Thy. Gå en tur i den nye skov. Få oplevelser via scanneren på telefonen. Slut turen af med at deltage i konkurrencen om en iPhone 4S.

Thisted Rotary Klub gør Ny Eshøj Skov attraktiv

Thisted Rotary Klub besluttede i 2013 at lave et lokalt projekt i den kommende skov ved Eshøj. Projektet skulle give besøgende i skoven mulighed for en god oplevelse. Derfor blev det en grillplads med borde og bænke, hvor børn og forældre kan lege, andre kan sætte sig roligt og nyde den enestående udsigt. Men der skulle være noget mere. Det blev stolper med QR-koder. Det er ret enestående, at man via sin telefon kan få informationer om det sted, man er. Pt. er der vist ikke andre naturstier i Thisted Kommune, som har den mulighed. I det hele taget er det meget få steder i landet, at man har koblet natur og ny teknologi sammen på denne måde.

Brug din telefon med scanner i Ny Eshøj Skov

Rundt i den nye skov er der 10 stolper med QR koder.

Her kan alle hente informationer om stedet. Man kan høre, se og læse om historiske, biologiske og geografiske emner. Desuden er der mulighed for inspiration til lege, når man er i skoven. Det er kun nødvendigt, at man har en telefon med en scanner.

Vind en iPhone

Rotary har lavet en lille konkurrence med en iPhone 4S som præmie.

Når du har besøgt alle pælene vil du på pæl 10 finde et skema, som du skal besvare, hvis du vil være med i konkurrencen. Alle svar kan findes gennem pælenes QR koder.

Konkurrencen løber fra 14. maj til 14. juni kl. 15.30.

Du kan kun deltage en gang. 

Officiel indvielse lørdag den 14. juni kl. 14-16

Thisted Rotary Klub inviterer alle interesserede – store som små – til at se og prøve projektet ved åbent hus arrangement lørdag den 14. juni fra kl. 14 – 16. Der er konkurrence via QR koderne. Borgmester Lene Kjeldgaard indvier projektet.  Spejderne og FDF laver aktiviteter for børn. Thisted Rotary Klub er vært ved lidt mundgodt.