Ny driftsplan

21-05-2014

Naturstyrelsen Fyn er netop gået i gang med at lave en ny driftsplan. Planen vil indeholde en beskrivelse af de tiltag, der skal ske i driften af natur- og skovarealer i de kommende 15 år.

Onsdag den 4. juni 2014 orienterer vi om arbejdet.

Naturstyrelsen Fyn laver ny driftsplan. Foto: NST/JVC

Offentligt møde om ny driftsplan hos Naturstyrelsen Fyn

 Retningslinjerne for de næste 15 års arbejde med arealdriften fastlægges.

 Onsdag d. 4. juni 2014 kl. 17.00 til ca. 20.30 inviterer Naturstyrelsen Fyn til offentligt møde om den driftsplan, som vi netop nu er ved at udarbejde. Driftsplanen skal indeholde tiltagene for driften af natur- og skovarealer de kommende 15 år.

 Start og slut hos Naturstyrelsen Fyn, Sollerupvej 24, 5600 Faaborg.

 Hele arrangementet foregår udendørs, og vi skal gå ca. 5 km i terrænet, så husk praktisk påklædning og solidt fodtøj. Et sted i skoven serverer vi en sandwich.

 Undervejs vil vi orientere om ændret drift af naturarealer, ændret drift af skoven, zonering af friluftslivet, forskellige brugergruppers interesser, faciliteter for publikum, hensyn til naturen og andre forhold, der gælder på naturarealer med offentlig adgang. Vi tager udgangspunkt i arealerne ved Sollerup Skov og Sollerup Enge.

 Af hensyn til det praktiske arrangement, er det nødvendigt at tilmelde sig senest onsdag d. 28. maj 2014 kl. 12.00 til Obfuscated Email

NB
Der vil blive tilsvarende offentlige møder på Langeland og ved Odense senere på sommeren.

Abonnér på nyheder

Få Naturstyrelsens nyheder i din indbakke. Du kan naturligvis til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.