Harrild Hedes Venner inviterede 110 børn på en efterårsdag på heden

17-10-2014

Støtteforeningen Harrild Hedes Venner afviklede torsdag den 16. oktober i samarbejde med Naturstyrelsen sit første arrangement, hvor frivillige fra foreningen var med til at give omkring 100 børn fra lokale institutioner en god dag med aktiviteter på og omkring Naturcenter Harrild Hede.

NCH_og_børn

Torsdag den 16. oktober afholdt frivillige fra Harrild Hedes Venner med hjælp fra 2 af Naturstyrelsens naturvejledere et efterårsferiearrangement, hvor 110 børn fra forskellige institutioner i Ikast-Brande Kommune var inviteret en dag på Harrild Hede.

Børnene var en tur ude at køre med "Hugormen" på Harrild Hede, de "løb om kap med skovens dyr", de hyggede sig om bålet med bl.a. krondyrsuppe og varm kakao, og endelig var de en tur på den lokale skovlegeplads.

En dejlig dag blev startet op på gårdspladsen på Naturcenter Harrild Hede, med at Helle Mathiasen, der er formand for udvalget for Kultur og Fritid i Ikast-Brande Kommune, overrakte en check på 5000kr til formanden for Harrild Hedes Venner, Flemming Broe.

Beløbet er fra udvalgets side tænkt som et bidrag til foreningens opstart i håbet om, at mange lokale vil melde sig ind i foreningen og måske også yde en aktiv indsats i forbindelse med foreningens kommende aktiviteter i forbindelse med Naturcenter Harrild Hede.

Interesserede kan melde sig ind i foreningen ved at kontakte formanden, Flemming Broe, på mail: Obfuscated Email

Helle_og_Flemming

Torben Bøgeskov

Naturvejleder
Midtjylland