Danmarks Jægerforbund og Naturstyrelsen Thy inviterer til jagt- og fiskedag i efterårsferien

07-10-2014

Har du lyst til at få et indblik i hvad jægerne, lystfiskerne, spejderne og andre naturbruger foretager sig ude i naturen? Så kom til jagt- og fiskedag for hele familien, søndag d. 12. oktober ved Søholtvej, Vester Vandet – HELT GRATIS!

Jagt og fiskedag1

Arrangementet foregår søndag d. 12. oktober kl 10-15 på nordsiden af Vandet Sø ved Søholtvej, 7700 Thisted.

Man kan opleve jagt og lystfiskeri i ”børnehøjde”, jagthunde på arbejde, se både til jagt på fjorden og prøve at skyde med både gevær og bue. Der vil også være smagsprøver fra naturen bl.a. bålstegt råvildt, koldrøget fisk samt meget andet.

Jægere, spejdere, lystfiskere og Naturstyrelsen vil forsøge, at give alle et godt indblik i hvordan og hvorfor man går på jagt og fisker og hvilken gavn det gør for naturen.

Vi glæder os til at se jer til en dejlig dag ved Vandet Sø.

Naturstyrelsen Thy har også andre arrangementer i løbet af efterårsferien for hele familien. Fredag d. 17. oktober er der mulighed for, at komme ud og se og høre, hvordan og hvorfor man ringmærker fugle, lære om fugle på træk og meget mere. Der er også mullighed for at lave fuglemad, som man kan tage med hjem og hænge op i haven. Se mere på www.udinaturen.dk