Frivillige laver ny og forbedret sti i Rønhede Plantage

01-09-2014

Byforskønnelse Bedsted Thy har stået bag planlægningen og etableringen af den nye og forbedrede sti fra Bedsted by til skovlegepladsen i Rønhede Plantage.

Der har gennem mange år været et ønske fra borgerne om, at gøre stien fra Bedsted mere anvendelig. Om efteråret og vinteren var stien førhen meget blød og smattet, hvilket gjorde vejen til skovlegepladen mindre komfortable.

I 2012 etablerede Byforskønnelse Bedsted Thy et stykke af stien i Bedsted, men blev ikke færdig. Det stykke de havde etableret, var der rigtig mange borgere, der satte pris på, da stien nu kunne benyttes hele året.

I august 2014 gik arbejdet i gang med at etablere resten af stien og den står nu klar til brug.

arbejdende folk ny sti Rønhede

Lørdag d. 16.august kl. 7 gik arbejdet i gang og hele stien var færdig samme dag kl. 21.45. Det var 10 arbejdsivrige lokale ildsjæle, som stod for anlæggelsen af stien. En anden flok af de lokale stod for den mindst lige så vigtige opgave, at bringe forsyninger ud til det hårdt arbejdende folk.

Først skidt på ny sti Rønhede

Den nye sti er blevet taget rigtig godt imod af alle der nyder en tur i skoven, hvad enten det er gående, løbende eller trillende og Naturstyrelsen håber, at endnu flere vil få glæde af stien fremadrettet.