Skovens Dag 2015 med Naturstyrelsen Nordsjælland

20-04-2015

Fremtidens skov
Naturstyrelsen Nordsjælland afholder d. 10. maj på Skovens Dag to ture. Turene foregår i hhv. Gribskov og Tisvilde Hegn under årets tema: Fremtidens skov.

P5110020.JPG
I Hessemoseområdet findes både moser, græssede enge og skov

Gribskov

Fremtiden i Gribskov kan være svær at spå om, men for nylig blev den nye driftsplan Nordsjællands skove vedtaget og den ser i hvert fald 15 år frem. Gå med Naturstyrelsen Nordsjællands biolog og naturvejleder ud og se på et af de større tiltag, der er planlagt for Gribskov. Turen er ca. 5 km, starter kl. 10.00 og varer ca. 2,5 time. Mødested: P-plads ved Duemosehus tæt på Duemose trinbræt, på Ny Mårumvej.

Tisvilde Hegn

Det emne vil forfatter, biolog og Tv-vært Flemming Rune rulle ud i Tisvilde Hegn, som han kender som sin egen bukselomme, efter han har researchet i flere år og skrevet et tobindsværk om hegnet ud mod Sjællands nordkyst. For at kunne spå om fremtiden må man kende fortiden – og det gør Flemming Rune. Tag med på en to timers gåtur i Tisvilde Hegn på Skovens Dag fra kl. 10 - 12. Tilmelding: Obfuscated Email, skriv antal. Mødested opgives ved tilmeldingen.

P4300059.JPG

 

Flemming Rune fremviser sit nye bogværk om Tisvilde Hegn i maj 2014

 

Skovens Dag Plakat