Nytårstur i Haderslev Dyrehave

18-12-2015

2016 skydes traditionen tro igang med en frisk gåtur og socialt samvær i naturen!

 undefined

I over 20 år er der blevet afholdt nytårstur i Haderslev Dyrehave. Som årene er gået, er det blevet en tradition for mange familier, at starte det nye år med en frisk travetur i naturen. Sidste år deltog over 400 personer i turen, og der er stadig plads til flere.

Nytårsturen afholdes af Naturstyrelsen Sønderjylland, i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening Haderslev og Haderslev i Bevægelse.

Turen starter ved soluret i gårdspladsen på Nørskovgård ved Haderslev Dyrehave, hvor vi ønsker hinanden godt nytår, og der vil blive budt velkommen på vegne af de 3 samarbejdende parter omkring nytårsturen.

Der vil blive mulighed for at vælge imellem 2 ruter:

  • Den traditionelle rute i Dyrehaven på ca. 2,2 km, med fortællinger undervejs af Preben Ravn fra Danmarks Naturfredningsforening Haderslev.
  • En lidt længere rute i Dyrehaven og rundt om Hindemade på ca. 6 km. ifølge med Naturvejleder Jens-Jakob Fristed Sørensen fra Naturstyrelsen Sønderjylland.

Mødested: Haderslev Dyrehave, Nørskovgårdvej 24, 6100 Haderslev.

Medbring: Fornuftigt fodtøj, kaffe/the og evt. rester af julebag, som kan nydes i ”Det Grønne Forsamlingshus” efter turen.

Spørgsmål til turen rettes til: Naturvejleder Jens-Jakob Fristed Sørensen, Naturstyrelsen Sønderjylland.

Mobil: 20983584

E-mail: Obfuscated Email

Vel mødt til en god, hyggelig, og sund start på 2016