Nye medarbejdere i Søhøjlandet

26-01-2015

Naturstyrelsen Søhøjlandet har fået 5 nye medarbejdere fra Ringkøbing.

Miljøkontoret i Ringkøbing skal nedlægges og medarbejderne dermed rykkes til andre enheder, de folk der hidtil har beskæftiget sig med overvågning af tør( dvs. natur på land) natur rykker til Silkeborg.

For at få plads til de nye folk er man i gang med at ombygge kontorerne så overetagen også kan bruges til kontorplads.

Vi kan nu forvente at i det mindste i sommertiden vil kontorerne ikke være fuld besatte, for folkene har hidtil især beskæftiget sig med naturovervågning på land. Det bliver der ikke lavet om på. Det skal fortsat være den primære arbejdsopgave. Det betyder også at rigtig mange timer vil blive tilbragt i felten i stedet for på kontoret.

Søhøjlandet har tidligere modtaget kollegaer fra Århus, og med de nye folk bliver vi et kernpunkt for overvågning af naturen på land.   

De nye medarbejdere er biologerne: Stephan Skaarup Lund,  Frits Rost, Peter Bundgaard Jensen og Jørgen Lisner og GIS eksperten Hanne Mordhorst Petersen.

Omlægningen har præget arbejdet på enheden, hvor der nu er næsten lige så mange på overvågning som på skovbrug. Der bliver ikke længere kun snakket om træer hen over frokosten, men også om sære skabninger som Eresus sandaliensis (en edderkop) buxbaumia (en mos) og vindelsnegle.