Vi Cykler i dag

29-05-2015

Naturstyrelsen Thy og Cyklistforbundet, Thisted afdeling, inviterer til indvielse af den nye cykelsti mellem Hanstholm og Klitvejen/Roergårdsvej.

I år er første gang, at Danmark nye cykelfejringsdag "Vi cykler i dag" løber af staben i hele landet. Ved Hanstholm fejres det med åbningen af den nye cykelsti mellem Hanstholm og Hjardemål Plantage. 

Den nye cykelsti erstatter den del af Vestkyststiens ruteforløb, der hidtil har gået ad bilveje fra Hanstholm til Hjardemål plantage. Ruten vil fremover løbe langs kysten fra Hanstholm til Vigsø og gennem terrænet fra Vigsø til Hjardemål Plantage. De nye cykelstier byder både på store naturoplevelser og større tryghed for cyklisterne.

Cykelstien mellem Hanstholm og Hjardemål Plantage er en del af projektet "Bedre adgang til Nationalpark Thy". Projektet støttes økonomisk af Arbejdsmarkedets Feriefond og Nationalpark Thy. Projektet udføres af Naturstyrelsen Thy i samarbejde med Thisted Kommune. Med anlægget af strækningen mellem Hanstholm og Hjardemål Plantage er ændringen af Vestkystiens cykelrute gennemført.

Se plakat med detaljer for arrangementet: Plakat

Kontakt

Morten Brown Stummann

Forstfuldmægtig