Oplevelsesdag med hunde i skoven

05-11-2015

Tag hele familien og hunden med til en oplevelsesdag på Eghjorten søndag d. 15. november 2015 kl. 10-13, hvor hunde er i fokus og få et interessant indblik i hundenes verden.

Foto: Søren Larsen
En lydig hund giver de bedste oplevelser i skoven

Kom helt tæt på, når politihunde skal løse en opgave og hør Dansk Politihundeforening fortælle om, hvordan man træner dem op til det. I har mulighed for at se en schweisshund spore sig ind på sit mål med 2 dygtige schweisshundeførere.

Vi får besøg af Dansk Kennelklub, der kommer og fortæller om, hvordan man vælger den rigtige hund til sin familie, og hvad man skal være opmærksom på som hundeejer.

De vil også vise, hvordan man kan bruge skoven på en sjov måde. Derudover er der et hold, der viser almindelig lydighedstræning.

Der kommer tre dygtige jægere med deres hunde og fortæller om at arbejde med jagthunde, og hvordan de bruger dem.

Hillerød Brugshundeklub har et hvalpehold med og fortæller om foreningslivet, og hvordan hunde og familier kan få mere ud af hinanden og få en sjovere hverdag med menneskets bedste ven. De sætter også en hunde-rallybane op, som man selv kan prøve.

Naturvejleder Martin Wiberg fra naturstyrelsen Nordsjælland vil fortælle om regler for hunde i skoven,og om hvor I kan finde den nærmeste hundeskov i jeres lokalområde.

Alle er velkomne til en gratis dag på Eghjorten, Jespervej 309, 3480 Fredensborg.