Kronvildtjagkursus - ledige pladser

13-10-2015

Naturstyrelsen Vestjylland afholder "Grundkursus i kronvildtjagt" i dagene 10.-12. november 2015. Der er stadig ledige pladser.

undefined
Har du ikke tidligere været på kronvildtjagt, har du nu chancen - og måske er du også heldig.

I 2014 afholdt Naturstyrelsen Vestjylland det første "Grundkursus i kronvildtjagt" i den form det også har i år. Kurset varer tre dage, og målgruppen er jægere der gerne vil vide lidt mere om behandling af nedlagt vildt, skydning til og jagt på kronvildt - og endelig afprøve teorierne på praktisk kronvildtjagt.

Den første dag går primært med et autoriseret vildthygiejnekursus, der bl.a. kan anvendes hvis man skal på jagt i Tyskland, hvor det ofte er et krav. Desuden er der teoretisk undervisning i jagt på kronvildt - herunder eftersøgning af påskudt kronvildt.

På andendagen står den på yderligere teoriundervisning samt et jagtrelevant skydebaneprogram - og dagen slutter i skoven med anstandsjagt til solnedgang.

Trediedagen starter med en anstandsjagt fra solopgang til midt/sidst på formiddagen - og herefter afvikles en trykjagt, så der bliver mulighed for at prøve flere jagtformer.

Danmarks Jægerforbund v. journalist Max Steinar dækkede kurset til medlemsbladet JÆGER, og i nr. 8/2015 kan du læse en artikel om kurset i 2014.

Her kan du læse mere om kurset - og købe en eller flere pladser i Naturstyrelsens netbutik.

Eventuelle spørgsmål til vildtkonsulent Jens Henrik Jakobsen - 20 31 11 80/Obfuscated Email