Naturen kan også males

06-10-2015

På skovridergården i Himmerland har man i november måned chancen for at få en kulturel oplevelse, når en gruppe Livø-malere udstiller deres akvareller.

undefined
Gennemgang af dagens billeder på Livø

Søndag den 25. oktober 2015 kl. 14 til 16 er der åbent hus på skovridergården Mosskovgård. Anledningen er fernisering af en udstilling med akvarelbilleder malet på Livø.

Anna Studsholt, som før har udstillet på Mosskovgård, står i spidsen for en gruppe akvarelmalere, som hvert forår besøger ”Limfjordens perle” for at male, tegne og fotografere. Gennem årenes løb er det blevet til mange spændende billeder, der gengiver Livøs landskab, natur, dyr og huse på meget forskellig vis.
Mange af de udstillede billeder er ikke fint indrammet, men sat råt op på store plader, sådan som det også foregår på Livø til gruppens gennemgang af dagens produktion.

Til ferniseringen af udstillingen vil malerne være til stede og fortælle lidt om gruppen, samt det at male på Livø. Mange af billederne er til salg.

Udstillingen vil blive hængende på Mosskovgård frem til december.

Skovridergården Mosskovgård ligger Møldrupvej 26, 9520 Skørping og har åbent mandag til torsdag kl. 8.00 til 16.00 og fredag fra 8.00 til 14.00.

Læs mere om den maleriske ø Livø

Se eksempler på akvareller fra Livø på Anna Studsholts hjemmeside (findes i galleriet under Nordjylland)

undefined

Kontakt

Anne Louise Møller Tommerup

Pressekontaktperson
Naturstyrelsen Himmerland

Abonnér på nyheder

Få Naturstyrelsens nyheder i din indbakke. Du kan naturligvis til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.