Naturstyrelsen Thy og Jægerforum inviterer til Jagt- og fiskedag

30-09-2015

Kom og få en spændende dag i naturen, med mange gode aktiviteter

undefined

Naturstyrelsen og Jægerforum, vil gentage successen fra sidste år, hvor op imod 500 personer deltog til denne spændende dag.

Tommy Hansen, jagt- og vildforvaltningskonsulent hos Naturstyrelsen Thy, udtaler:

Vi afholder denne dag, for at vise hvordan jagt og fiskeri foregår. Vi ser det som en måde at benytte de ressourcer naturen tilbyder os, og ønsker at vise, at det er ligeså naturligt at fange fisk og nedlægge vildt, som at samle svampe og plukke bær.

Dagen skal vise, hvordan den danske natur kan bruges, og hvilke fantastiske oplevelser den kan give én. Naturen er et stort spisekammer, hvis blot man ved, hvor man skal lede. Kom og smag bålstegt råvildt, koldrøget fisk og meget andet. Der er mulighed for at prøve lerdueskydning samt at skyde med og bue pil. Desuden opstilles der en skydesimulator. Det er vigtige øvelsesredskaber for jægeren, da man skal træne sine skydefærdigheder på lerduer o lign., og ikke på dyrene!

Se hvordan jagt- og schweisshunde arbejder, og hvordan falken kan bruges til jagt. Oplev det spændende samarbejde mellem jæger og hund, som Tommy Hansen også understreger vigtigheden i:

Vi ønsker at vise, hvad vores hunde kan, og hvor vigtigt et redskab de er til at der kan føres en fornuftig og bæredygtig jagt, uden vildtet udsættes for lidelse.

Spejderne fra Nors er repræsenteret på dagen, og vil vise, hvordan de bruger den danske natur med bl.a. bålhygge og træklatring. Naturstyrelsen Thy og Danmarks Jægerforbund, håber at se mange af jer, og glæder os til en god dag i naturen.

For yderligere information: Annonce

Kontakt

Tommy Hansen

Vildtkonsulent