Åbent hus på Nordals Naturskole

30-09-2015

Søndag den 11. oktober 2015 inviterer Naturskolerne i Sønderborg Kommune alle med til et af årets Natur-brag ”Åbent hus” på Nordals Naturskole.

undefinedDørene slås op fra kl. 10.00 – 15.00 på naturskolen i Nørreskoven på Als. Her vil der være et væld af sjove, spændende og udfordrende natur-aktiviteter for hele familien.

Efteråret er på sit højeste og naturen viser sig fra en af sine flotteste sider. Nordals Naturskole ligger midt i denne skønne natur og på åbent hus dagen åbner naturskole op for alle så man kan komme og se, prøve og opleve læring og aktiviteter om naturen, i naturen, med naturen.

”Vi har fyldt naturskolen og skoven op med masser af natur-aktiviteter som folk kan være med til at prøve, smage, rører eller lære af” fortæller naturskoleleder Andreas Hermann som står for dagen.

Det er en fast tradition naturskolen laver dette arrangement og det er igen i år gratis komme og være. Man kan f.eks. bygge fuglekasser, rører og fange fisk, se vildt blive parteret og stegt, presse saft af skovens frugter, lave æblegrød, gå på opdagelse i skoven, skyde med buer og meget meget mere.

”Alle kan være med og vi har aktiviteter nok til en hel dag i skoven” fortæller naturskoleleder Andreas Hermann. Han anbefaler desuden, at man tager en madpakke med og sætter hele dagen af.

Arrangementet er åbent for alle og der er gratis adgang.

Arrangementet finder sted på Nordals Naturskole, Holmvej 33, 6430 Nordborg.

Se mere på ”Naturskolerne i Sønderborg Kommune” facebook-side hvor du også kan man læse mere om arrangementet.

Med venlig hilsen

Andreas Hermann