Skovens Dag i Klosterheden

25-04-2016

Søndag den 1. maj flages der med de røde faner, og nu kan du også flage med grønne faner. Det er nemlig Skovens Dag, og alle inviteres ud i Klosterheden til en spændende dag i skoven med aktiviteter for alle aldre.

Naturtjek i de grønne haller

Danmarks Naturfredningsforening og Naturstyrelsen tager godt imod, når Skovens Dag åbner den forårsklædte skov 1. maj. Der er aktiviteter for alle aldre, så både korte ben og lange ben kan få gode naturoplevelser og opleve skoven og naturen på nye måder.

Skoven er verdens bedste legeplads

Hele familien kan komme med på guidet tur ud i skoven og opleve spændende dyr og planter. Man kan lære at lave sin egen bue, lære at snitte med kniv og man kan lave lækkerier på bål og lege sjove dyrelege.

Lav et Naturtjek

Tag gerne smartphone med på dagen, da der bliver gode muligheder for at afprøve appen Naturtjek. Med den skal man finde ud af, hvordan naturens  mangfoldighed også kaldet  (biodiversitet) har det. Download endelig appen hjemmefra, da der godt kan være en dårlig forbindelse i skoven.

Der er små lupper til børnene, så de kan få  naturens dyr og planter helt tæt på. Og hvis solen er fremme, kan børnene og barnlige sjæle lave deres eget bål med solens stråler på udvalgte bålsteder.

Tid og sted

På Naturlegepladsen v. Hornet, tilkørsel fra Kobbelhøje-  mellem kl 14 og kl 16.