Høstmarked og Høstfest på Livø

17-08-2016

Naturstyrelsen Himmerland v/Livø Avlsgaard inviterer
den 3. september 2016 til Økologisk Høstmarked for 11. år i træk og da Livø i år har været økologisk i 25 år fejres dette i samarbejde med Livø Feriecenter med en høstfest.

Høstmarked 2015

Naturstyrelsen Himmerland v/Livø Avlsgaard inviterer til Økologisk Høstmarked for 11. år i træk, kl. 10.-16.00.

Her kan man opleve et økologisk landbrug og komme helt tæt på gårdens produktion af fødevarer. Se bl.a. auguskvæget græsse på naturarealerne og alt det forskellige nyhøstede korn i siloerne.

Livø har i år været økologisk i 25 år, og det fejrer vi – i samarbejde med Livø Feriecenter – med en høstfest fra kl. 18.00 til ca. midnat. Der serveres en 2 rettes menu af lokale råvarer, som er produceret og tilberedt på øen. Derefter vil der være musik og dans. Der er mulighed for overnatning på Livø Feriecenter eller komme retur til fastlandet med færgen kl. 23.30.

Til høstmarkedet kan de besøgende først nyde sejlturen til Livø med Miniline. Derefter komme med på guidet mark- og skovvandring, spise sig i gennem en masse smagsprøver af øens produkter og også købe nogle af dem med hjem, f.eks. nymalet mel fra årets høst eller nyslynget honning. Derudover er der følgende aktiviteter på programmet: det gamle savværk i funktion, fugle­kassebygning, kunstskæring, forlægning af dådyr, musik, historisk byvand­ring, bålpandekager, halmhop samt legeplads for børnene. Der udover vil biavleren være tilstede og fortælle om økologisk biavl.

Når sulten rigtig melder sig, kan der købes en Livømenu med angusbøf og dertil øl brygget af Livøs gode korn. Til kaffen serveres hjemmebag (også glutenfri). 

Færgetider henvises til www.miniline.dk.  

Se program for dagen her

undefined

 

undefined