Naturens Dag på Skovskolen i Nødebo

29-08-2016

Søndag d. 11. september 2016 kl. 10:00 - 15:00

Tag hele familien med til Naturens Dag på Skovskolen i Nødebo, der er et af landets største arrangementer. Her finder du masser af aktiviteter og oplevelser for både store og små.

På Skovskolen i Nødebo vil der være masser af aktiviteter for både børnene og deres familier. Det mangfoldige program byder på masser af aktiviteter: Lær fx at skyde med bue og pil, hør om ørne, sav med langsav eller at klatre til tops i master eller til platforme. Bliv jæger-for-en-dag, prøv at naturtwiste, se le-slåning og kulsvidning og hør om livstræer og Nordsjællands Verdensarv. Lær også at slibe din motorsav eller deltag i debat om Danmarks skoves fremtid og meget mere.


De voksne kan blive klogere på, hvordan Danmarks skove skal se ud i fremtiden. I en åben natur-debat stiller biolog Karsten Thomsen, medstifter af Verdens Skove, og Skovskolens egen professor Palle Madsen op til debat om urørt skov versus produktionsskov. Det hele sker på Skovskolen, Nødebovej 77 A, Nødebo, 3480 Fredensborg. Bus 307 stopper lige udenfor.

Program

Plakat

undefined