Nytårstur i Dyrehaven ved Haderslev

20-12-2016

Nytårstur i Dyrehaven ved Haderselv d. 1/1 2017 kl.13.30.
Skal du også indtage 2017 til fods og i bevægelse? - så er her det helt rette tilbud til alle der har lyst til en rask gå-tur 1. nytårsdag.

undefined

Kom og vær med på Nytårsturen i Haderslev Dyrehave. Det er blevet en tradition lige som grønlangkålen og champagnen nytårsaften, at 1. nytårsdag mødes flere hundrede mennesker i Haderslev Dyrehave, for at ”gå” ind i det nye år. Der er en dejlig afslappet atmosfære og god stemning undervejs rundt på begge ruter.

Der vil være mulighed for at vælge enten en kort rute med små historier og fortællinger om skov og natur undervejs, eller en lang rute hvor det mere er bevægelsen der er i fokus samt det sociale samvær med dem man følges med i de skønne omgivelser.

Nytårsturen arrangeres af Naturstyrelsen Sønderjylland, i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening Haderslev og Haderslev i Bevægelse.

Turen starter ved soluret i gårdspladsen på Nørskovgård ved Haderslev Dyrehave 1/1-2017 kl. 13:30, hvor vi ønsker hinanden godt nytår, og der vil blive budt velkommen på vegne af de 3 samarbejdende parter omkring nytårsturen.

Der vil blive mulighed for at vælge imellem 2 ruter:

  • Den traditionelle rute i Dyrehaven på ca. 2,2 km, med fortællinger undervejs af Preben Ravn fra Danmarks Naturfredningsforening Haderslev.
  • En lidt længere rute i Dyrehaven og rundt om Hindemade på ca. 6 km. ifølge med Naturvejleder Jens-Jakob Fristed Sørensen fra Naturstyrelsen Sønderjylland.

Mødested: Haderslev Dyrehave, Nørskovgårdvej 24, 6100 Haderslev.

Medbring: Fornuftigt fodtøj, kaffe/the og evt. rester af julebag, som kan nydes i ”Det Grønne Forsamlingshus” efter turen.

Spørgsmål til turen rettes til:

Naturvejleder Jens-Jakob Fristed Sørensen, Naturstyrelsen Sønderjylland.
Mobil: 20983584
E-mail: Obfuscated Email

Vel mødt til en god, hyggelig, og sund start på 2017

undefined