Friluftsliv langs Gudenå og Søerne i Søhøjlandet – Et projekt under udvikling.

15-07-2016

Rapport om udvikling af friluftslivet ved søerne i Søhøjlandet og Gudenå er interessant læsning for alle med interesse i turisme og friluftsliv

Der er lige kommet en rapport med den mundrette titel:

”Partnerskabet om friluftsliv på og ved søerne i Søhøjlandet – anbefalinger til forbedringer af friluftslivet”

 

At udvikle og forbedre mulighederne for friluftsliv langs hele Gudenå og søerne i Søhøjlandet kan virke som et uoverskueligt projekt.

Med rapporten er der imidlertid taget et godt skridt i den retning.

Rapporten der består af landkort og korte præcise ønsker og beskrivelser, giver en god oversigt over hvad der er af faciliteter på nuværende tidspunkt, men også ønsker om, hvad der kan gøres for at forbedre mulighederne.

 

Rapporten er udarbejdet af GudenaaPartnerskabet om ”Friluftsliv på og ved søerne i Søhøjlandet”. Det er et samarbejde mellem ikke mindre end 12 parter: Foreninger, kommuner og Naturstyrelsen. Alene at styre et så bredt samarbejde og samtidig få et anvendeligt produkt ud af det, er lidt af en præstation.  

Ikke desto mindre er det lykkedes og rapporten er absolut læseværdig og god af få yderlig ideer og tanker ud af. Med blot lidt held vil mange af visionerne også blive til virkelighed i løbet af de kommende år.

 

Se selve rapporten her: her.